21.04.2021, 03:56
! Numerele de telefon permise !
- - -
Intra si participa la Blackjack si Barbut multiplayer, cele mai tari si noi jocuri!
Termeni si Conditii

Termeni de utilizare Senzualx.Ro
- -

- Accesul la acest site si la serviciile puse la dispozitie reprezinta un privilegiu si nicidecum un drept al vostru! Ne rezervam dreptul sa iti interzicem accesul la Senzualx.Ro oricand si din orice motiv fara un avertisment prealabil!
- Prin accesarea acestui site sunteti obligati sa respectati regulile si deciziile echipei Senzualx.Ro, deciziile generale sau cele particulare, cu privire la orice situatie. Daca nu sunteti de acord cu deciziile luate de membrii echipei va rugam sa parasiti acest site!
- Daca te inregistrezi si esti de acord cu regulile Senzualx.Ro, trebuie sa le respecti pe toata perioada utilizarii ca membru. Daca nu esti de acord, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite prin acest site!

- ATENTIE!!! Este posibil ca alti membrii sa introduca pe site sau sa iti transmita materiale jignitoare, agresive sau obscene. De asemenea, este posibil ca alti utilizatori sa obtina informatii confidentiale despre tine si sa le foloseasca pentru a te hartui sau jigni. Echipa Senzualx.Ro nu este responsabila pentru decizia ta de a dezvalui anumite informatii personale pe site. Te sfatuim sa selectezi cu grija informatiile pe care le pui la dispozitia celorlalti membrii! Fiecare membru in parte este singurul responsabil pentru continutul materialelor introduse de el pe site si pentru continutul mesajelor postate!

- Nu trebuie sa spui nimanui parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont!
- Posteaza mesaje, imagini, emotii in limita bunului simt, nu te certa public, nu ai voie sa postezi alte adrese (spam)!
- Adauga la ignore pe cine te deranjeaza, nu continua cearta, altfel risti sa te penalizam si pe tine!
- Raporteaza pe cei care posteaza alte adrese (spam), poti castigi premii in plusuri, loc in echipa!
- Nu trebuie sa faci reclama pe alte site-uri pentru noi (nu ajuta la nimic), insa daca ai persoane dragi, le poti invita aici!
- Nu avem parteneriate, prietenii sau rivalitati si nu suntem interesati de alte site-uri!
- Nu deranja echipa cu cerinte, cel mai simplu deschizi tichet de suport!
- Pentru orice problema sau sugestie legata de site sau de echipa Senzualx.Ro trimite mesaj la AdminX !

- Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, se poate contacta echipa Senzualx.Ro si la adresa de e-mail: abuse_contact@yahoo.com !

*Prim

AAA sus